Abecední seznam interpretůHledání interpretů≡ MENUABCDEFGHCHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0-9

The Twins

Mini profil hudebního interpreta

The Twins 80s hity

The Twins The Twins je německá synt-popová skupina pocházejí ze Západního Berlína. Duo The Twins tvoří Sven Dohrow (r.1957) a Ronny Schreinzer (r.1958). Počátek jejich hudební kariéry sahá až do roku 1980. Prvním jejich singlem byla skladba Runaway (1980), která vyšla o rok později na první desce Passion Factory (1981).

Mezi nejúspěšnějí hity této formace patří: Face to Face, Heart To Heart (1983), Not the Loving Kind (1983), Ballet Dancer (1984), Love System (1984), nebo Love Is Blind (1993).

Jejich "syntetizátorové hity" s chytlavými melodiemi si oblíbili nejen v německy mluvících zemích, ale též v Itálii a Rusku, kde velmi často koncertovali.

The Twins vydali celou řadu alb, několik výběrovek a remixových edicí, v roce 2009 nabídli fanouškům i velkou DVD kolekci videoklipů a raritních nahrávek. Duo The Twins je dodnes aktivní a stále koncertují, přestože poslední řadovou desku vydali už v roce 1993 (The Impossible Dream).


Diskografie SP/CD singly:

* 1980 - Runaway
* 1981 - The Desert Place
* 1982 - Birds and Dogs
* 1982 - Face to Face, Heart to Heart
* 1983 - Not the Loving Kind
* 1983 - Ballet Dancer
* 1984 - Love System
* 1985 - The Game of Chance
* 1985 - Deep Within My Heart
* 1987 - Love in the Dark
* 1988 - Time Will Tell
* 1988 - One Day
* 1992 - Not the Loving Kind (Remix)
* 1993 - Ballet Dancer (Remix)
* 1993 - Tonight
* 1993 - Love is Blind
* 2006 - Ballet Dancer (Latino Mix)

Diskografie řadová CD/LP alba:

* 1981 - Passion Factory
* 1982 - Modern Lifestyle
* 1983 - A Wild Romance
* 1984 - Until the End of Time
* 1986 - Hold on to Your Dreams
* 1993 - The Impossible Dream

The Twins hity Německo
Související štítky:
Italo discoSynthpopEuropop80s90s
OBLIBA: 100 % HLASUJ:

Náhodný výběr dalších umělců, skupin a interpretůAsheDavid TavareDJ TatanaFalcoFun 4 MeJean Michael JarreLady ShellyMiioSally OldfieldSunscreemWamdue ProjectJackie O
• Nově přidané interprety najdeš zde •

Napiš svůj názor


Počet vložených komentářu: [0]