Pár vět o tomto blogu

1.1. 2018 | Jerry

T a g y :

Pár vět o tomto blogu největší hity

Vítejte přátelé na mém novém Retro music blogu ;-)

Jsem autorem tohoto blogu a celých stránek retroweb.cz. Říkám si Jerry a je mojí radostí volnou formou přibližovat zapomenutou zahraniční muziku z období 70. let až 90. let minulého století. Pouze okrajově zde budou připomínat zajímavé písničky nového milénia a případně i hudební novinky, které nějakým způsobem kopírují, nebo obsahují retro motivy starších dekád...

Je tolik zapomenuté muziky, kterou dnešní komerční rádia nehrají a tyto písničky mají dnes jen velmi omezenou šanci se dostat mezi lidi. Ruku na srdce, ten kdo po nich silně touží a hledá ... je nakonec najde ;-), ale pokud patříte mezi ty kteří neradi dlouze hledají a nebo tápají..... vítejte u nás. Třeba vám můj skromný blog či textová databáze písniček a interpretů usnadní hledání.

Věnovat se zde budu všem možným hudebním žánrům. Mezi ty favoritní patří: Pop, Synthpop, Dance, Dance-pop, Eurodance, Disco, Italo disco, Techno, Soft Rock, AOR, okrajově klasický Rock, House, nebo Trance. Jde o styly v kterých mám největší osobní přehled a zalíbení. Fandové tvrdého Hard-rocku, Metalu, Jazzu, Blues, Country music a dalších nechť prominou. Nejsem bohužel v těchto stylech "kovaný"...

Moje hudební zalíbení a hledání zapomenutých kousku bylo prohloubeno v době kdy jsem spoluprovozoval internetové rádio Rytmus, a nynější Retroweb.cz je takovým malým navázáním na předchozí internetovou činnost. O projektu našeho rádia Rytmus čti zde.

Pokud si dočetl až jsem, je předpoklad že právě ty jsi fanda staré dobré zahraniční muziky. Tvoje přítomnost mně těší, díky za tvůj čas. Pokud máš nějaký názor, přípomínku k blogu, stránkám, nebo hledáš nějakou písničku a chceš poradit, zkus napsat do mé nové knihy návštěv. Soukromé kontakty jsou k nalezení zde.

Jerry

« Předchozí příspěvekNásledující příspěvek »

Počet komentářů: 0+Napsat komentář

SDÍLENÍ:   

VYHLEDÁVÁNÍ

Napiš název interpreta:
Hledat podle roku:

DALŠÍ NABÍDKA

NOVÉ PROFILY

Newton Family Newton Family Susanna Hoffs Susanna Hoffs The Bangles The Bangles Peter Kent Peter Kent

OBLÍBENÉ TAGY